Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Vad läser Lagerbäck egentligen?

Efter den senaste lilla incidenten mellan mig och Lagerbäck har jag fått en del mejl på samma tema som Ossians:

Lundh, vet du svaret så vore jag tacksam om du ville dela med av det. Läser Lagerbäck i egen hög person din blogg eller har han en mediespion? Om han själv läser vad som står i medier så tyder det på att han faktiskt bryr sig om vad andra (media) tycker – något som han brukar antyda att han inte gör. /OG

Jag kan inte tänka mig att han läser den, möjligen så följer hans hantlangare Lasse Richt den. Åtminstone om jag ska döma av hans flin och blick när en AB-reporter pumpade Lagerbäck om vem som anklagat honom att vara en lögnare.

Vad jag förstår av Lagerbäcks medievanor så gillar han bara Radiosporten. Och det påstås ha varit när Ralf Edström också var inne på att kommentera lögnspåret som Lagerbäck gick i taket.

Publicerad 2008-08-31 kl 19:21

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons