Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Var blev festen på Giusepppe Meazza av?

Ganska häftigt att två gamla MFF-spelare möttes i Champions League på Giusepppe Meazza i Milano, men det blev aldrig så mycket mer.
Tyvärr, för mina förväntningar var höga.

Markus Rosenberg gjorde ingen av sina större matcher och hade svårt att få kontroll på bollen när han var uppvaktad.
Han blev följdriktigt utbytt men var godkänd.

Zlatan Ibrahimovic gjorde mer än Rosenberg även om han aldrig riktigt nådde toppklass eller hittade rätt med instick eller passningar. Men han hade inga problem att suga in bollen.

Oh herregud, vad hårt de tar honom. Frings kapningar var inte nådiga.
Och Zlatans räd i första när han snurrade med 3-4 spelare var grym, innan Frings klev in och tog man och allt.

Att det blev oavgjort var rättvist, Bremen förde spelet riktigt bra i perioder och Claudio Pizzaro var den värste sumparen, även om han faktiskt ordnade kvitteringen.

Inter imponerar inte på mig sett till de två senaste matcherna även om 1-1 mot Bremen var ett kliv framåt jämfört med derbyt mot Milan.
José Mourinho har en hel del att jobba med.

Såg förbundskapten Lars Lagerbäck i Viasat-studion och han såg inte ut att trivas sett till att han nästan hade ryggen till de andra.

Kanske var det svenskarna ute i Europa? För inte nog med att Kim Källström har svårt att få speltid i Lyon och att Olof Mellberg var petad i går.

Andreas Isaksson kunde förvisso inte göra mycket på målen på Anfield där Liverpool skickade in tre bollar bakom svensken och Steven Gerrards historiska 100:ade mål på frispark var överjävligt.

Mikael Nilsson var petad i Panathinaikos och fanns inte ens med på bänken. Behrang Safari spelade för Basel som fick pisk av Sporting i Lissabon.

Publicerad 2008-10-01 kl 22:48

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons