Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lagerbäck chockade - Andersson rasade

Inte en presskonferens nu för tiden utan att förbundskapten Lagerbäck och hans assistent Andersson tömmer några hagelbössor över den samlade presskåren.

Nu var det skriverier om "lallarresa" till USA som Andersson hakat upp sig på.
Oklart vem som skrivit det, både Bladet och Getingen ställde sig frågande och jag är oskyldig –Roland Anderssons dotter är källan till utspelet.

Jag räknade till fem gånger som en irriterad Andersson drog upp lallarresa innan truppen till "nästa lallarresa" skulle presenteras…Lasse Richt fick det bara till fyra, men han är ju part i målet.

Lars Lagerbäck hänvisade till Hockeykväll och något snack mellan Wikegård och Bengt-Åke Gustafsson – och hur olika man kan se på saker.
Ni behöver inte gissa på vilken sida Lagerbäck står.

Förbundskaptenen bjöd även på lite humor när han garvade och undrade om Expressen går bra med tanke på att Lühr kunde åka taxi.

Sett till vad förbundet tjänade i fjol borde även Lagerbäck kunna åka taxi – han är ju mannen som hjälpt förbundet till 56 nya millar tack vare EM-slutspelet.

Truppen till VM-kvalgenrepet var rätt spännande och det var kul att det fanns plats för Rasmus Elm och Daniel Nannskog. Det är även roligt att Erik Edman är tillbaka. särskilt för pressåren.

Att Stoor åkte ur truppen är konstigt sett till att han mer speltid än Edman, men det var nog rätt väntat egentligen.

Samuel Holmén klarade sig väl på att han kan vara defensiv mittfältare, annars hade jag gärna sett Alexander Farnerud som Lagerbäck sa var en talang med tillägget att "en talang är en spelare som inte lyckats".

Publicerad 2009-02-03 kl 14:59

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons