Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Svenssons attack: jag sviker Sverige

Landslaget drar till Belgrad i dag, men jag är tillbaka i Stockholm. Det blir till att hoppa den mumsiga landskampen även om Anders Svensson tyckte det var osolidariskt.

Elfsborgs-mittfältaren förstod inte hur jag och de flesta av mina kollegor kunde hoppa av Serbien-resan när vi snackade i lördags kväll. Han högg lite.

Sanning att säga så tror jag att de tycker det är rätt skönt att presspacket är minimalt. Det är ingen hemlighet att de flesta spelarna helst hade hoppat den resan.

Denna vecka gäller i stället all satsning allsvenskan. Under tisdagen är det upptaktsträff på Berns i Stockholm och på lördag väntar allsvensk premiär i TV4 – Elfsborg-Hammarby direkt i Tipslördag.

Till dess ska väl Svensson o Co ha hunnit hem från Belgrad…
Ett topplag och ett lag som kommer att få slåss i tabellens nedre regioner. Ante Covic får direkt känna av Bajen-fansens reaktioner och bara det är en krydda.

Trots att jag avverkat många premiärer är det fortfarande lika roligt. Är spänd på att se om mina tips håller. Under veckan lägger vi ut dem på fotbollskanalen.se. Håll koll.

Vem ska få bli så här tokig igen? Så mycket kan jag avslöja; tror inte det blir Kalmar-fansen som firar i höst igen:

[youtubeplay id=”BmSQ0lkdg8M” size=”large”]

Publicerad 2009-03-30 kl 13:28

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons