Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"För fotbollens skull - låt Danmark gå till VM"

Lundhs blogg 2009-05-27 15:42

Fick ett läsarmejl apropå Sverige-Danmark som avslutas med en fin vädjan – eller rättare sagt den typen av vädjan som jag inte fattar:

Hejsan Olof! Du skriver:
"Om de är bra nog att slå Danmark? Självklart, det är ett bättre landslag" Glem inte, at Danmark tyvär er ramt af rigtig mange afbud til kampen. Følgende vigtige spillere er skadet:

Daniel Jensen (Werder Bremen) Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) Leon Andreasen (Hannover) Søren Larsen (Tolouse) Michael Jakobsen (Aab) Kasper Bøgelund (Aab) Martin Laursen (Aston Villa -fodboldinvalid)

ANNONS

Med disse spillere til disposition, er Sverige självklart INTE bättre spiller for spiller, end Danmark. Utan skadar er Danmark kantsje bättre. Ni har sälvklart den største stjerne i Zlatan, men vi har flere spillere i kategorien lige under. Tjek selv. Lycka till d. 5 juni, från Danskjävlan;-)

PS -Vi spiller mycka vackra fotboll än Sverige, så for fotbollens skyld: Lad Danmark komme til VM!;-)

När det handlar om lag jag håller på – och jag är trots allt svensk – så skiter jag i hur det ser ut, bara Sverige går till VM.

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto