Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"För fotbollens skull - låt Danmark gå till VM"

Lundhs blogg

Fick ett läsarmejl apropå Sverige-Danmark som avslutas med en fin vädjan – eller rättare sagt den typen av vädjan som jag inte fattar:

Hejsan Olof! Du skriver:
"Om de är bra nog att slå Danmark? Självklart, det är ett bättre landslag" Glem inte, at Danmark tyvär er ramt af rigtig mange afbud til kampen. Følgende vigtige spillere er skadet:

Daniel Jensen (Werder Bremen) Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) Leon Andreasen (Hannover) Søren Larsen (Tolouse) Michael Jakobsen (Aab) Kasper Bøgelund (Aab) Martin Laursen (Aston Villa -fodboldinvalid)

Med disse spillere til disposition, er Sverige självklart INTE bättre spiller for spiller, end Danmark. Utan skadar er Danmark kantsje bättre. Ni har sälvklart den største stjerne i Zlatan, men vi har flere spillere i kategorien lige under. Tjek selv. Lycka till d. 5 juni, från Danskjävlan;-)

Annons

PS -Vi spiller mycka vackra fotboll än Sverige, så for fotbollens skyld: Lad Danmark komme til VM!;-)

När det handlar om lag jag håller på – och jag är trots allt svensk – så skiter jag i hur det ser ut, bara Sverige går till VM.

Publicerad 2009-05-27 15:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto