Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Plötsligt är Zlatans sågning mitt fel

Lundhs blogg

Både Aftonbladet och Expressen toppar sina sajter med Zlatan Ibrahimovic‘ sågning av Kim Källström.
Hot news, onekligen.

Men ingen av tidningarna bryr sig om vem som ställde frågorna. Gissar att det vore annorlunda om det varit en av deras reportar, och det är inte sällan man hör av deras chefer när de anser sig felcreddade.

Däremot får jag höra av landslagets chef Lasse Richt att det var provocerande att fråga Zlatan Ibrahimovic om att Kim Källström bekräftat att det varit hårda ord mellan dem.

Efter lite diskussion ändrar sig Richt till att det var en överraskande fråga för Zlatan Ibrahimovic. Å andra sidan kunde ju Zlatan sagt som Kim, och bara sagt att det var glömt.

Annons

Dessutom får man en massa mejl av typen som Johan Anderssson från Pro Digital:

Jag undrar bara hur många rövar du har slickat för att få ditt jobb? Egentligen tycker jag inte illa om dig, men det verkar inte finnas någon i detta avlånga land som har något positivt över för varken dig eller Ekvall. Hoppas er mammor tycker om er iallafall. Med vänlig hälsning Johan Andersson

Eller från Wille:

Jag skulle vilja veta hur du lagt fram Kims citat till Zlatan för att få en sådan reaktion. Efter att ha sett Kims intervju ser jag inget uppseendeväckande alls, han sköter det skitsnyggt. Då lämnar det mig troendes att det är du som vridit på citatet "det är inte första gången, inte sista gången" till att låta negativt i Zlatans öron. Det känns jäkligt destruktivt att göra sådant när Sverige är i ett sådant här läge.

Annons
Publicerad 2009-06-11 01:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto