Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lennartsson är en slipad herre

Lundhs blogg

Stor humor givetvis när Jörgen Lennartsson, U21-landslagets förbundskapten, satte skräck i en Expressen-reporter mitt under presskonferensen dagen före EM-premiären.

Lennartsson svarade i reporterns mobil som låg på podiet och bandade presskonferensen – och han sa att personen i fråga var i väg på rummet med någon annan. Sedan räckte han över luren till reportern med repliken: "Det är din fru".

Givetvis blev det garv från alla närvarande, utom möjligen Disco, som reportern kallas, och som var högröd i ansiktet.
Det är den typen av grejer Lennartsson bjuder på. Ofta och gärna.

Jag gillar givetvis att det är lite humor och distans. Något som är bra för alla inblandade och gör jobbet enklare för alla.
Skillnaden gentemot Lars Lagerbäck är monumental.

Annons

Den riktige förbundskaptenen dök upp dagens träning men höll sig i skymundan och gled i väg i bil och undvek frågor helt.
Han hade behövt hänga lite med Lennartsson, som dock är mer slipad än man tror.

Han duckar smart nog, och tråkigt nog, alla frågor om A-landslaget och när man frågar honom om det märkliga i att förbundet valde att förlänga han och Tommy Söderbergs kontrakt före EM-turneringen då svarar han med: Vad tycker du själv?

Då svarade jag inte honom, men jag kan tycka det är märkligt att förlänga kontrakten inför ett mästerskap, för mig är det samma sa som att signalera att resultat i hemma-EM är inte viktigt.

Publicerad 2009-06-15 19:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto