Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En lättläst startelva i varje fall

Lundhs blogg

Är Sverige lättläst eller inte? Ja, det är en fråga som Lars Lagerbäck inte gillar, och han tycker att det är något vi i medierna fastnat för efter Leo Beenhakkers snack inför VM 2006.

Uppenbarligen anser Ungerns holländska landslagsledning att det svenska spelet är lättläst.
Snart får vi reda på om det hjälper dem att slå Sverige eller inte.

Något som inte var svårläst var i varje fall den svenska startelvan. Den var precis som väntad och Samuel Holmén knep kantplatsen till vänster och han sänkte ju Ungern förra hösten.

Men jag tycker det är en svaghet att landslaget spelar utan naturliga yttrar eller spelare som vågar och kan utmana. För mig är det en gåta att Emir Bajrami var med U21-landslaget och inte här i Budapest.

Annons

Följande gäng får garanterat inte någon chans till spel: John Alvbåge, Andreas Granqvist, Gustav Svensson och Mikael Lustig. Den kvartetten sitter på läktaren.

Väldigt tryck på Puskás Ferenc-stadion i Budapest. Bra drag på klackarna och dessutom är det rejält pumpande från anläggningen. Vad förbannat häftigt det är att sitta här 20 meter från planen och ladda för en VM-kvalmatch med Sverige.
Jag fattar att Lars Lagerbäck inte vill släppa sitt jobb.

Publicerad 2009-09-05 18:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto