POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Bra att Lagerbäck kliver av

Lars Lagerbäck och Roland Andersson är historia. Smart och bra att de föregick snacket om att de måste avgå och gick ut på presskonferensen i dag. De kliver av formellt när VM-kvalet är helt dött – vilket sker på onsdag kväll.

Det är dags att Lagerbäck slutar efter tolv år. Sveriges spelare måste ses av en ny tränare med nya tankar och nya idéer, och dessutom av en man som inte har en massa bindningar eller relationer till spelarna.

Inget snack om att Lagerbäck är en av de två största förbundskaptenen sett till fem raka mästerskap. För precis som Henrik Larsson säger: Det blir bara svårare och svårare att ta sig till mästerskapen. För mig är Tommy Svensson nummer ett sett till VM-bronset.

På torsdag samlas förbundets styrelse för att gå igenom en lista av kandidater, men givetvis är de redan i gång och funderar på vilka namn som kan vara aktuella. Det är samma namn som figurerar i medierna – tiden när man plockade Olle Nordin och Tommy Svensson från rätt okända klubbar i Norge är nog över.

Publicerad 2009-10-11 kl 14:42

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå