POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Upploppsklockan ringer för Hamrén och Backe

Efter att Sven-Göran Eriksson och en av hans agenter, Lars Sternmarker, tidigare i veckan sett till att Lars-Åke Lagrell blivit lämnad som en genomsnittlig La Liga-back efter en Messi-uppvisning så måste nu förbundsbasen samla ihop sig.

Ihop med landslagchefen Lasse Richt har Lagrell bråda dagar nu när man hoppas knyta ihop säcken som kallas ny svensk förbundskapten. Tidigt i nästa vecka ska det vara färdigknutet.

Då heter förbundskaptenen Hans Backe eller Erik Hamrén. Senaste tipset är att Lagrell lutar mer mot Hamrén, efter att tidigare ha velat ha in Hasse Backe, men det är många som bjuder på tips och det gäller att vara kall i det läget som journalist.

Klart är att Backe och Hamrén är ensamma kvar på upploppet och Jörgen Lennartsson är standby som assisterande – men det bygger på att den tillträdande förbundskaptenen verkligen vill ha U21:s förbundskapten.

Problem blir det för Lagrell om det inte blir något med vare sig Backe, som enligt engelska bookies är högaktuell som tränare för Svennis Notts County, eller Hamrén som måste skakas loss från Rosenborg som vill behålla svensken och satsar mot Champions League.

Då blir det inte mycket till travlopp för Lagrell som i så fall fått se hästarna ett, två, tre, fyra och fem strykas. Att vara den sjätte kusen kan knappast vara så roligt för den det blir då.

Snacka om att ligga i dödens då.

Publicerad 2009-10-23 kl 20:34

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå