Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Promenerar Benitez ensam nu?

Liverpool kan glömma Champions League och ta sats mot Europa League. Kul för oss på TV4 Sport, men mindre roligt för Rafael Benitez. Undrar om han inte promenerar på egen hand trots att det heter att man aldrig gör det i den klubben.

Spanjoren är minst sagt en aning pressad nu, särskilt sett till att de amerikanska ägarna behöver ett bra inflöde av cash för att klara av räntebetalningarna. Lägg till att Benitez killar även haft svårt i Premier League så kan inte 1-0 seger i Ungern vara något för nerverna. Nu krävs nog en radda segrar i ligaspelet om inte Benitez ska få gå på egen hand.

Fiorentina gjorde vad man skulle mot ett Lyon som inte hade något att spela för. En klassisk italiensk 1-0 räckte till avancemang från gruppen.

*****

Pep Guardiola sparade Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi mot Inter. Superduon satt på bänken och behövde aldrig användas. Tur det, för El Clásico väntar ju på söndag och då kan säkert bägge spela mot Real Madrid.

För nu var det aldrig någon match. Makalöst hur överlägset Barcelona var mot Inter trots att man saknade så tunga spelpjäser, efter en dryg halvtimme var matchen avgjord. Det andra målet var en ren njutning där förspelet var av en sort som man sällan ser maken till – Xavis boll till Dani Alves.

*****

Conny Karlsson. Jaha. Försök få sponsorer, riskkapitalister och heta spelare med honom vid rodret. Blir en utmaning.

Men det är en tränare som ofta uppnår resultat, även om det finns skäl till att han oftast hamnat i mindre klubbar.

Publicerad 2009-11-24 kl 23:04

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons