Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

John Terry med brallorna nere

Ingen stor dag för Englands lagkapten. John Terry blev utsatt för klassiskt Wallraffande av News of the World – har ofta rätt men går inte sällan för långt för att få rätt.

John Terry tog emot 120 000 kronor för att guida tre affärsmän på Chelseas träningsanläggning. Här kan ni se hur Terry – som ju bara tjänar två miljoner kronor i veckan – bland annat tar med sig reportrarna utklädda till affärsmän runt om anläggningen och de får se Drogba och Ballack ligga och bada jacuzzi.

Ja, ja, Terry har ju sagt att hans 120 000 ska gå till välgörenhet riktad till barn, även om han inte ville att klubben skulle få reda på det.

Jag är mest förvånad att John  Terry orkar lägga två timmar på att guida affärsmän, även om det ger 120 000 kronor. Om han ställde upp ett par timmar för någon sponsor hade säkert de barn han vill hjälpa fått ännu mer stålar.

Om det är bra journalistik? Nja, det är väl egentligen aldrig bra när den här typen av handlingar provoceras fram. Samtidigt är det fascinerande att en så etablerad och rik stjärna kan sätta sig i den situationen.

*****

Fotbollskanalen Europa – 23.10 i TV4 i kväll.

*****

Varför går alla i gång på klubblags-VM? För mig en Kalle Anka-grej som Fifa försökt göra större för att öka sina intäkter. Med all respekt för Zlatan Ibrahimovic och Barcelona – de tre titlar klubben vunnit i höst är ju inga riktiga titlar.

*****

4-3-3 i Djurgården. Here we go again.

*****

Missa inte uppesittarkvällen i TV4 Sport. Måndag 21.30 då en hel radda gäster med anknytning till sportåret 2009 kommer till studion och snackar om det som varit.

****

En aning rörande att det brast för Pep Guardiola.

****

Sebastian Larsson är verkligen glödhet. Inte konstig Bham slantar 40 000 pund i veckan.

****

Oman-Sverige 20 januari. I Muscat. Längtar redan. Även om Marcus Allbäck är sur för att vi ställer fel frågor.

****

Om nu Landskronas värvning av Henrik Larsson bara är en PR-kupp så är den en förbannat bra PR-kupp. Fast klubben måste nog ordna lite spelare av kvalitet om vi ska kunna bedöma hur het Larsson är som tränare.

****

Visst fattar jag att Roy Hodgson inte ens funderade på det svenska landslaget. Fulham, Premier League, Europa League och framgångar sett till resurserna. Bara att konstatera: vilken förbannat skicklig manager som fostrades i Sverige på 70-talet och 80-talet.

****

BP snor Pontus Segerström framför Djurgården. Ett tecken på Dif:s fall och att BP börjat få in stålar. Kanske räknar man med försäljning av Philip Haglund?

Publicerad 2009-12-20 kl 15:56

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons