Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hur kan Ibrahimovic & Raiola gnälla efter en match?

En jävla match var Zlatan Ibrahimovic petad. En jävla match. Dessutom fick han ju hoppa in.

Och petningen kom efter att Barcelona varit tvunget att spela utan Zlatan mot Valencia i söndags efter hans utvisning mot Almeria helgen före. Och sett till att man krossade Valencia så var det inte så underligt att han fick börja på bänken mot Stuttgart. Formkurvan har varit slak på sistone.

Och ändå gnäller Mino Raiola om hur arg och besviken Zlatan är. Det är helt otroligt. Jag tror givetvis inte för en sekund att inte agenten har stöd av klienten. Firma Ibrahimovic & Raiola kan det här med lagarbete. Senast vi såg det var i samband med Inters kvartsfinal mot Manchester Uniteds förra våren.

Frågan är bara vad Firma Ibrahimovic & Raiola vill? Ha en flytt? Kan ju knappast vara aktuellt, eller har det skurit sig så med lagkamraterna i Barcelona? Ja, det är onekligen intressant att följa framöver. Vem tjackar loss Zlatan för 750 millar? Kan egentligen inte se någon klubb.

Att sedan Mino Raiola i en radiointervju hackar på Lionel Messi genom att snacka om att Zlatan passar bollen till skillnad mot en annan spelare är knappast till Zlatans fördel. Intressant också att Mino Raiola är inne på den linje som Pontus Kåmark och Jesper Hussfelt fick mycket skit för i höstas.

Det är fascinerande att stora, vuxna karlar som är rika världsstjärnor och är avgudade av massor av folk ändå bråkar som osäkra småbarn.

*****

Vill du vinna en fotbollsresa? Tävla i SM i Fotbollskunskap – som är grymt roligt – genom att trycka HÄR.

Vill du vinna en resa till finalen i Champions League? Tävla HÄR.

*****

Kommentarernas kvalitet på fotbollskanalen.se varierar ganska rejält. Vi vill gärna ha en bra fotbollsdebatt men vill slippa de värsta påhoppen.

Därför inför vi nu inloggning som krav för att kommentera på fotbollskanalen.se och man kan gå in via sin profil på twitter, facebook, yahoo, disqus eller OpenID.

*****

Måste vara en dröm för Lars Lagerbäck och Roland Andersson att kunna knega på med stängd mobiltelefon.

*****

Lottningen i Champions League öppnar för United i final och kanske mot Inter eller Barcelona.

Lottningen i Europa League öppnar för en semifinal mellan Valencia och Liverpool och en final där Hamburg tar en plats. Gick lite fort tidigare och jag såg fel vilket leder till snabba och arga kommentarer. Gör ni aldrig fel?

*****

Mer Zlatan Ibrahimovic bjöd Alexander Östlund på som gäst i Ekwall vs Lundh. Det var förbannat kul att höra honom berätta om allt från Lagerbäck och när Zlatan bjöd honom på resa med en helikoptertur som tröst och hur han ska jobba för Hammarby.

Missa inte programmet:

Missa inte extramaterialet med Alexander Östlund där han ger sin syn på Ljungberg och Mellberg och en hel del annat:

*****

Alla är inte arga – många har mejlat beröm efter Östlunds gästspel:

Hej, måste bara säga att du är helt jävla underbar på tv4 när du försvarar den engelska ligan när de andra pojkarna sitter och för upp skitligorna i skyarna. Du är helt enkelt fantastisk haha. Och du måste ju erkänna att Tobias Grahns pussande mot de räliga AIK var fantastiskt? Vi saknar sådana profiler i Sverige. Och hur tror du det kommer att gå för Newcastle i PL nästa säsong? Och fan ännu en fråga, är du för gammal för att spela dataspel? Det finns ett spel nämligen som heter Football Manager 2010, detta spel är fantastiskt, det är inget grafiskt utan det är statistik och taktiskt. Aja, ha en fortsatt trevlig dag önskar jag, en kär Skåne-bo. Martin F

Publicerad 2010-03-19 kl 13:30

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons