POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Vad kostar Hallenius?

Läser i kvällstidningarna att Hammarby uppges få 20-23 miljoner kronor av Genoa för Linus Hallenius. I italiensk press talas det snarare om 13-14 miljoner. Vet att anfallaren varit ute på marknaden ett tag nu och att det då handlat om ett pris på 15 miljoner kronor som utgångsbud.

Därför hade det förvånat mig mycket om Bajen dragit in över 20 miljoner. Särskilt sett till att klubben är under konkurshot och egentligen bara har en tillgång att sälja. Då är det svårt att vara kall när buden kommer.

Sedan är det ju en klassiker att någon kring affären läcker ut en för hög övergångssumma för att stilla eventuellt missnöje. Lex Charlie Davies, där man bara fick runt 15 miljoner men det skrevs om 22-23 miljoner i tidningarna.

Däremot är det intressant uppgifter i Sportbladet om att en intressent drar in en stor del av summan. Uppgifter säger att han inte kostade mer än uppåt miljonen i inköp – då undrar man ju varför man släppte in någon investerare och vem som drar in de stålarna?

Klart är att det rasar en maktkamp i klubben och den typen av strider kostar ofta kraft, och även ger läckor där man vill ha ut sin version. Starkt att man fick behålla Hallenius säsongen ut, men jag tror tyvärr inte att det hjälper till allsvenskan. Och ser nu i Expressen att inte ens det är säkert. Ja, herregud, det svänger om Bajen.

Sedan är det ju en rörig agentsituation kring Hallenius och där Per Jonsson sitter på kontrakt med honom till i mitten av augusti men där spelaren dumpade honom i förra veckan. Jurist är inkopplad, men det lär inte hjälpa.

Landslaget tränar på Söderstadion i dag. Ska bli kul att se om Zlatan Ibrahimovic kör en vända i mixed zone.

Från varma Aten till kalla Trondheim. Kanske bättre med speltid för Mattias Bjärsmyr, men det kan inte vara en så rolig flytt.

Publicerad 2010-08-31 kl 09:43

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto