Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Här är min startelva mot San Marino

10å

Erik Hamrén har mycket att välja på inför mötet med San Marino i morgon kväll. Alla är spelklara. Ingen är skadad eller hängig, enligt förbundskaptenen, och bara Albin Ekdal går bort.

Swedbank Stadion kommer att vara knökfull med folk och sett till hajpen kring Zlatan så lär det vara elektrisk stämning. Jag längtar och jag vill se ett av få kvarvarande blåbärslag bli överkört och helst efter många mål av Milans nya svenska stjärna.

ANNONS

Här är min startelva mot San Marino: Johan Wiland – Sebastian Larsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Behrang Safari – Anders Svensson, Pontus Wernbloom – Kim Källström, Ola Toivonen, Emir Bajrami – Zlatan Ibrahimovic.

Vill ha in Larsson i laget och Lustig är inte så stark och mot San Marino är det bonus att få in Källströms skott, inlägg och passningar, så ser Larsson till att täcka bakom honom. Emir Bajrami var vimsig senast och Wilhelmsson står på tur att kliva in om Twente-liraren inte är bättre.

Vad jag tror Hamrén kör med? Jag tror Larsson och Källström kommer in och att Elmander och Wernbloom får kliva av jämfört med elvan mot Ungern. Så måste ju Wiland komma in, Isaksson har ju dragit hem.

San Marinos spelare verkar ta resan till Malmö som en semester. De bor mitt emot oss och är mest ute på Lilla Torg och kollar in damer. Ja, inte känns det jätteseriöst. Egentligen fattar jag inte vad den lilla republiken gör i Uefa.

ANNONS

Kryllade av folk utanför Hilton. Häftigt.

Frågade Zlatan om agenten Mino Raiola och hör på slutet i Ekwalls inslag hur anfallaren skämtar om hur agenten räddar honom:

Henrik Larsson var på grymt bra humör på spelarhotellet. Kanske är det fotbollen som landslaget spelar? Precis i Henriks smak.

Tragiken i Hammarby fortsätter. Inte nog med att tränaren Michael Borgqvist hotats så att han hoppar av, dessutom har advokaten och styrelseledamoten och AEG-representanten Per Magnusson hårdfakturerat klubben för olika insatser, enligt vad nya ordföranden säger till Bladet och dessutom lämnar ut dokument om. Vi kan lugnt snacka om att det är inbördeskrig i den klubben och frågan är vad som är nästa steg? Ja, kanske konkurs och börja om med talanglaget? Ett tragiskt fritt fall för klubben och det måste vara plågsamt för de riktiga fansen att bara se Bajen sjunka lägre och lägre för varje dag.

ANNONS

Wayne Rooney? Ja, vad säger man? Skulle inte förvåna om han sänker Schweiz på egen hand. Samtidigt går den engelska pressen alldeles för långt i sina intrång i stjärnornas privatliv. Om han nu har privata problem så ska väl de skita i det, så länge han inte begår brott. Så vitt jag vet är det inget brott i England.

Mötte Elmander och Källström på väg hem efter en räd på stan och de hade varsin välpackad kasse i handen. Uppenbarligen bra shopping i Malmö.

Missa inte när vi kör en extra sportsändning efter Sverige-San Marino i TV4 Sport vid 22.30 tisdag kväll. Fullpackat med eftersnack, intervjuer och bilder från Zlatans återkomst – och dessutom från andra EM-kvalmatcher.

Fikade på Brunos Kaffebar med min gamle kursare och polare Bernard och det var ett kanonställe. Ja, förutom att ägaren höll på Tottenham då…nej, det var kungligt, starkt kaffe och kul snack om fotboll. Verkar som många fotbollsspelare hänger där, så man fick sig lite skönt skvaller till livs. Spursfantasten bakom disken hade fina beskrivningar av Niva och Bank på en Ligacupfinal.

ANNONS
Publicerad 2010-09-06 kl 19:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto