Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gillar inte bara benknäckare - utan även Big Brother-Geert

Eftersom jag inte bara ber till den “rätta” holländska fotbollsguden och går med i kyrkan för orangea fotbollspuritaner utan helst av allt vill se resultat så blir det lätt kritik om att jag bara gillar benknäckare, fula grepp och inte uppskattar vacker fotboll.

Helt fel, det är sådana här mål som frälst mig genom åren:

En dag på Amsterdams Olympiastadion och man kan lugnt säga ett Petter Hanssons kapning av Tobias Hysén var dagens grej. Till och med de Jong hade kunnat uppskatta den. Bäst var att Hansson inte gillade att förbundskapten Hamrén sade till honom.

Förre Dif-legendaren Geert den Ouden är helgens gäst i Ekwall vs Lundh – söndag 13:00 i Tv4Sport – och det var så många skratt så att om folk trodde att vi var onyktra under en del program under VM i Sydafrika så kommer samma personer misstänka att vi grundat på en coffee shop inför den här inspelningen.

Geert den Ouden är numera Big Brother-Geert i Holland, han är med i en dokusåpa om ett innefotbollslag:

[youtubeplay id=”UGGB674g_iQ” size=”large”]

Gillar Janne Jönssons story i Sydis om hur Zlatan skickade i väg en 16-åring som kickade i hans trädgård hemma i Malmö till provspel i Milan.

Publicerad 2010-10-08 kl 18:03

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons