Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Blir det "Bunga Bunga Real" med Berlusconi i kväll?

En 17-årig magdansös är talk of the town i Italien. Det är Karima Keyek som avslöjat att hon varit med på premiärminister Silvio Berlusconis sexfester som kallas “Bunga-Bunga“. Det ledde till helgens rubrik i Gazzettan för Milan-ägaren efter förlusten i mötet med Juve:

“Bunga Bunga Juve!’

Frågan är om det bli Bunga Bunga Real i kväll? Jag tror det, har svårt att se hur Milan ska kunna rubba Mourinhos Real. För det spanska storlaget har ju plötsligt fått en tajt defensiv som man backar upp sin redan potenta offensiv. Kan inte se att Ronaldo och Higuain går mållösa av San Siro, det kan jag däremot se Zlatan o Co göra.

Fascinerande att en kille som Berlusconi kan överleva den ena sexskandalen efter den andra med unga donnor ibland. Bunga Bunga ska antingen betyda brutal våldtäkt med afrikanska rötter eller erotiska ritualer där mäktiga män omger sig av unga och nakna kvinnor.

[youtubeplay id=”sAg3klHnxrU” size=”large”]

Ja, jag ska inte sätta mig till doms, det är ju fria val i det här landet och många verkar ju uppskatta Berlusconi, Bunga Bunga eller ej. Bäst är dock Berlusconis försvar som är feta rubbar i da: “Det är bättre att vara attraherad av snygga tjejer än av homosexuella.”

Och att det var bäst är ironi…

***

Jag åker till Malmö på söndag. Längtar.

***

På min löptur genom Milano mötte jag ett gäng bussar med Milan-fans som verkade ha rest hela natten. Nu skulle de kolla in lokala sevärdheter. På flyget från Köpenhamn till Milano verkade det som om hälften skulle på kvällens match. Undrar vad den delen av fotbollsindustrin är värd? Måste vara miljarder.

***

Gareth Bale är den nye Ryan Giggs. Tänk att Uniteds ytter aldrig fick spela ett stort mästerskap. Typiskt att när ett engelskt lag som Tottenham (eller Southampton för att vara korrektare) fått fram en världsspelare så är han walesare.

***

Gillar att Ståle Solbakken står upp mot Pep Guardiola.

***

Som jag twittrade om i går och som sedan Ekwall bloggade om, Bladets enorma pådrag kring Magnus Hedman är för mycket.

Publicerad 2010-11-03 kl 09:55

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons