Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Zlatan gör skäl för stålarna

Milan får onekligen valuta för cashen som Zlatan Ibrahimovic tågar hem med varje vecka. Han bär ju laget och står för de viktiga målen, och det ända fram i serieledning. Imponerande att se honom, och vad snyggt det var mot Fiorentina. Det måste vara oroande att han är så sliten sett till att alternativen till honom är få och det är långt kvar av säsongen.

Ronaldinho är en skugga av sitt forna jag och den nattliga insatsen i veckan tyder på att fokus är på annat. Robinho är en gåta sett till vad han kostat. Pato är skadad och för ojämn även om han har speeden. Inzaghi missar resten av säsongen och det framstår som ett riktigt hot mot Milans dröm att bli herrar i Milano igen.

Rafael Benitez verkar snarast hjälpa de rödsvarta. I våras vann Inter allt. Annat nu, och Chievo var för svårt. En gåta att Inter blivit så svagt under spanjoren. Visst, hans sista tid i Liverpool var allt annat än stark men han har trots allt lett sina klubbar till framgångar i Europa, Spanien och England.

Skadorna är naturligtvis en delförklaring men jag fattar inte den svacka man är och att man har så svårt att göra mål, knappt ett mål per match är för svagt. Men om Moratti skulle sparka spanjoren redan nu är det fel, han måste få mer tid. Finns det tålamodet?

***

Smågruff i helgen mellan Ola Toivonen och Rasmus Lindgren efter att den senare sänkt Afellay. PSV-svensken blir grymt förbannad på Ajax-svensken, vilket är svårt att förstå till vad Lindgren. Det var väl inte så farligt:

[youtubeplay id=”LCvty-OSqog” size=”large”]

***

Gillade Johan Cruyff på många sätt när han gästade Ekwall vs Lundh men hans försvar av Hristo Stoijtjkov gällande filmningar var närmast upprörande:

Apropå att vi borde försvarat Zlatan så gör han det alldeles utmärkt på egen hand, och det både verbalt och på planen. Sedan har han alltid Raiola som wing-man.

***

Håkan Ericson fick jobbet som U21-förbundskapten. En från förbundets egna domäner kliver ner i tränarbåset och ska se till att ta spelarna närmare A-landslaget. Garanterat en billig lösning och om nu Erik Hamrén backar den så får väl förbundskaptenen för A-landslaget stå för nytänkandet och injektionen i SvFF, men jag tvivlar på att det blir framgångsrikt.

Publicerad 2010-11-22 kl 00:08

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons