Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Skrällarna var Rasmus Elm och Almebäck

Truppen mot Moldavien är presenterad och skrällarna heter Rasmus Elm och Michael Almebäck, och kanske i viss mån Markus Rosenberg som gör comeback. Fast, visst gör Erik Hamrén rätt som väljer att se Sebastian Larsson och Martin Olsson även som ytterbackar.

Lite Cajsa Warg över det hela, man tager vad man haver…

Annars väljer Hamrén att se på de spelare som han har och han lägger ingen tid på de skadade och avstängda. Nej, inte utåt i varje fall. Fast det är klart att han grämer sig över att tvingas spela en sådan orutinerad backlinje. Inte utan att Mellbergs röda kort mot San Marino svider än mer så här i backspeglen.

Här har ni truppen:

Målvakter: Isaksson, Wiland.

Backar: Almebäck, Antonsson, Olsson, Granqvist, Lustig, Wendt.

Mittfältare/anfallare: E Bajrami, M Berg, R Elm, J Elmander, A Gerndt, Z Ibrahimovic, K Källström, S Larsson, M Olsson, M Rosenberg, P Wernbloom, C Wilhelmsson.

***

Ny gräsmatta på Råsunda till EM-kvalet. Tur det är holländare, de kan gräs. Ändå måste man undra om det inte varit billigare att spela i Malmö utan att behöva lägga helt nytt gräs. Kostar väl flera miljoner?

***

Viss förstämning bland en del murvlar över att Umbro inte skickat de nya landslagströjorna till dem. Bara vissa har fått de splitternya bortatröjorna. Om jag fått? Nej.

***

Tobias Hysén gjorde mål i två raka landskamper, det hjälpte inte. Petad.

***

Ingen John Guidetti i U21-landslaget. Jag fattar inte det. Varför inte ge en sådan spelare känslan av att vi bygger kring dig och vill att du är en del av U21-landslaget.

Så här skriver Guidetti på twitter efter uttagningen: “Hmm vad e bäst citys à lag eller allsvenskan?”

***

Rasmus Elm var väldigt svag mot Cypern och det är bara att hoppas att han klivit i form efter det. Samtidigt är han bara där för att värma bänken bakom Wernbloom och Källström.

***

Varje gång Sverige ska möta ett svagare lag så heter det att man är bättre än ranking. Jag har ALDRIG hört tvärtom, att ett motståndarlag är sämre än ranking.

Men kanske någon gång?

Publicerad 2011-03-15 kl 14:47

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons