Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

När gör Zlatan och Camp Sweden en sådan här video?

10å

Sampdoria är pressat och nu har den italienska klubbens mer hårdföra och passionerade fans, Ultras, gjort en video ihop med lagkaptenen Angelo Palombo och mittfältaren Andrea Poli för att peppa alla kring klubben och signalera att man står tillsammans:

ANNONS

[youtubeplay id=”DOqWcJvRNRw” size=”large”]

Visst, den gränsar till det patetiska men jag gillar den. Betydligt bättre än att hota och eller spöa spelarna vilket tyvärr inte hör till ovanligheterna, varken i Italien eller på andra ställen där folk brinner för fotboll.

När gör Camp Sweden och Zlatan en sådan video? Kanske hade behövts inför Moldavien-matchen som ger mig vissa känslor av obehag. Ett kompakt, tajt motståndarlag och så ett svenskt landslag som blir stressat när målet inte kommer…nej, det får inte bli så.

***

Bladet kör på Jonas Olsson från start, jag, TT och Expressen tror Antonsson från start. Vem får rätt? 14:00 vet vi.

***

Guardian gör stor grej på Anton Hysén, och det framkommer att Assyriska-fans (är det ett Gbg-Assyriska möjligvis?) skriker negativa ramsor om homosexualiteten i en cupmatch mot Utsiktens BK.

ANNONS

***

Snö och kallt. Väderprognosen är klockren. Tur att Lars-Åke Lagrell lättade på lädret och köpte en ny gräsmatta till Råsunda. För egen del blir det underställ, flera lager och en fet dunjacka ytterst.

***

Sixten Boström låter som hand i handsken för MFF. Den finländske tränaren har verkligen skapat något i Örebro och den fotboll han predikar är inte långt i från den Malmö spelar. Är inte övertygad om att Jonas Thern verkligen brinner för det och Stuart Baxter som poppar upp hela tiden är för mycket “old school” och står inte alls den fotboll som Malmö är i dag.

***

Blir det inte fullsatt har de ansvariga på SvFF misslyckats. För det är bättre att ge bort plåtar och verkligen se till att det blir tryck och drag än att ha delar av Råsundas läktare tomma. Denna borde ha gått i Malmö, då hade vi fått mer drag.

ANNONS
Publicerad 2011-03-29 kl 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto