Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

We’re back - with "Fergie Time"

Fotbollskanalen Europa är tillbaka i kväll, 23:10 i Tv4, och det blir en del nyheter. SvD:s Johanna Garå ersätter Pontus Kåmark, och även om det är en stor kofta att fylla är jag säker på att hon fixar det. Dessutom satsar vi mer på Bundesliga, ger mer utrymme till resultat och tabeller.

Största grejen är att vi inför “Fergie Time“, vår egen tilläggstid – namnet är efter Alex Ferguson som alltid vill ha extra tid i lägen där United behöver det – och där vi kör extra och exklusivt på Fotbollskanalen.se och vi bara snackar om ett ämne som ni väljer på vår Facebook-sida. Så vi bygger ut och låter er vara med och styra vårt snack.

***

Kan inte påstå att Franck Ribéry har något poker face när Champions League lottades:

[youtubeplay id=”Ht7Kf7eCzE4″ size=”large”]

***

Japan nästa för Fredrik Ljungberg. Kul för honom att han får spela vidare eftersom det var det han önskade och dessutom i ett land och liga som innebär ett äventyr. Däremot tror jag inte ett smack på att han hade en massa anbud i Europa och att han tjänar mest i ligan.

När det gäller lön så har J-League en begränsning vad en spelare kan tjäna under sin första säsong och den är inte högst. Sedan har väl alla följt hans tid i Celtic och jag tror snarare han fått ett kontrakt som ger pengar efter speltid i nya klubben Shimizu S-Pulse.

***

Vad har Edin Dzeko gjort i sommar? Det är en ny spelare. John Guidetti gör smart att snarast hitta en klubb att spela i och det under hela säsongen.

***

Austria Wien, AZ Alkmaar och Metalist Charkiv för Malmö FF. Kul med svenskklubben AZ men de andra två är inte så sexiga. Ändå tror jag MFF har en möjlighet att tråckla sig vidare ur gruppen, men det är mindre än 20 procents chans för både Metalist och AZ känns för tuffa.

Hoppas att folk i Malmö verkligen kommer till matcherna och ger laget en inramning, för det är hemma som man måste ta segrar och ge sig själv möjligheten att hänga med i Europa League även efter julhelgen.

Publicerad 2011-08-28 kl 17:14

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons