Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hamréns drag: "Chippen" in - Toivonen ut

Ge oss ett till, Zlatan:

***

Sitter och kollar den svenska träningen på torsdagskvällen och återigen ger Erik Hamrén signaler om hur han ställer upp mot Ungern på fredag kväll. Det är en överraskning, men det ser ut som om Christian Wilhelmsson får starta, och Ola Toivonen får sitta på bänken när Johan Elmander ska få plats.

Sett till träningen blir det följande elva: Isaksson – Lustig, Granqvist, Majstorovic, Wendt – Svensson, Källström – Larsson, Elmander, Wilhelmsson – Ibrahimovic.

Uppenbarligen har “Chippens” insats mot Ukraina och hans vassa träningar gjort att han plötsligt är högaktuell från start. Och Elmander är en verklig, verklig Hamrén-favorit som måste komma in på någon plats. Emir Bajrami har uppenbarligen svalnat av.

Att Ola Toivonen möjligen bli bänkad gick nästan att se på PSV-spelaren. Han hängde med huvudet när han ingick i en offensiv kvartett med Hysén, Bajrami och Gerndt.

Sett till att Anders Svensson och Kim Källström körde ihop och även Andreas Granqvist och Daniel Majstorovic så inser man att de kommer att spela. Alltså får Pontus Wernbloom och Jonas Olsson sätta sig på bänken.

Glädjande att alla tränade och körde för fullt under den dryga timmen som man var i gång. Temperaturen var oerhört skön och det blir perfekt förutsättningar på det sättet. Möjligen är inte planen på topp, men det borde man kunna hantera.

***

Örebro SK verkar ha fått tag i en tung youtube-värvning: 

***

Morgondagens sändning av Ungern-Sverige börjar 19:00 i TV4 Sport – matchen går i TV4 med start 19:45. Dessutom kan du se allt på fotbollskanalen.se, inklusive Zlatan-CAM.

***

Ungerska säkerhetsvakter är något alldeles extra. Inga jag vill bråka med.

***

Ralf Edströms mål mot Ungern hittar jag inte, men det såg ut så här i 3-3 matchen 1973:

[youtubeplay id=”C38q_m03VOc” size=”large”]

Om ni vill höra honom berätta om målet så finns det HÄR.

Publicerad 2011-09-01 kl 18:34

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons