POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Zlatan eller Johan - vem är värst?

I gårdagens Fotbollskanalen Europa visade vi naturligtvis Zlatan Ibrahimovic lavett som gav rött kort för Milans nyckelspelare och även Johan Elmanders fula stämpling på Deniz Baris i samband med att Felipe Melo skulle slå in en straff för Galatasaray mot Antalyaspor.

Fotbollskanalen%20Europa%205/2

Vi snackade om det efteråt i programmet och alla fördömde Zlatans dumhet, och kanske är det förvåningen över att “snälle” Johan Elmander står för en ful stämpling som gör att vi garvar först.

Fast det är klart att bägge grejerna är otroligt korkade, men Elmander kom undan och därför blev det inget rabalder. Zlatan åkte ut, Milan fick bara 0-0 mot Napoli, och han riskerar att missa tre ligamatcher, bland annat mot Juventus, och då blir reaktionerna därefter.

Sedan lever man lite på sin historia, och Zlatan har betydligt fler händelser av den här typen bakom sig och då jag trodde att han hade lugnat ner sig och kunde stå upp för lagkamraterna utan att riskera att trilla dit så är det klart att man reagerar. Som det är nu kan det blir oerhört kostsamt för Milan.

Många spekulationer om varför Zlatan verkar vara på dåligt humör. Ja, Mino Raiola har varit ute och snackat om nytt kontrakt och högre lön i Expressen, och italiensk press satte han priset 1,5 miljard på svensken och nämnde även Real Madrid. Flytt på gång, eller?

Jag tror inte på det, däremot är säkert Zlatan oerhört besviken på Milans transferfönster där det var oerhört nära med Carlos Tevez. Att Zlatan saknar Cassano är uppenbart och det gör ju ont att se Robinho springa runt och missa, och då slipper jag spela med honom.

***

Belgiska division 2 känns som lite för låg nivå för Bojan Djordjic. Även om det är Uniteds samarbetsklubb Royal Antwerpen. Hade hellre sett honom i Championship.

***

Läser i DN om folk som golfar i Falsterbo, och så kan man knappt ens cykla i Stockholm nu. Inte f*n var det sådana här vintrar för i tiden?

***

I USA går folk bananas över att någon ger fingret i tv, i Sverige kokar det över efter Thorsten Flincks rumpgrepp. Vad hade folk väntat sig? Varför tror ni SVT tog in honom?

***

Ni som gillar att debattera vilken liga som är bäst i Europa. Få tag på Chelsea-Manchester United. Dryga 90 minuter av sprakande öppen fotboll i ett furiött tempo och kryddat med allt från hårda tag till briljanta insatser från lirare som Mata, De Gea, Sturridge, Rooney o Co.

***

John Guidetti fick nöja sig med två assist men 14 mål och fem assist på 14 ligamatcher är inte dåligt. Här kan ni se unika bilder från hans tid i Kenya, och även höra varför “Jante-lagen” kan sätta stopp för honom i A-landslaget.

***

Inte utan att jag förstår Lennart Johanssons bitterhet när det börjat läcka ut mer och mer från Sepp Blatters pastorat Fifa. Den engelska reportern Andrew Jennings har kommit över ett handskrivet brev som visar hur Jack Warner fick tv-rättigheterna till VM på minst sagt tveksamma sätt, och där det tydligt framkommer att Blatter rundat Fifa-styret för att få hjälp att vinna valen i Fifa.

***

Får ge jänkarna att de kan ställa till med show i form av allt runt om kring Super Bowl LXVI, och tack för tekniken som gjorde att man slapp svengelskan i Viasatsa-studion – herregud, det var makalöst – och istället kunde man ta del av den amerikanska sändningen.

Dramatiskt ända in i slutet, och det enda knäckande var att New York Giants vann, då kunde ju lika gärna Philadelphia Eagles gått hela vägen.

Publicerad 2012-02-06 kl 13:51

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto