Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gillar inte alls 1-1 mellan Roy och Laurent

Lundhs blogg

Roy Hodgson parkerade den engelska spelarbussen framför Joe Hart i målet och den förre HBK-tränaren (låter tungt att skriva det om Englands förbundskapten) hade nog hopp om en eller annan fast situation, eller att fransmännen skulle halka till. Joleon Lescott var oerhört stark på Steven Gerrards snygga frispark och gav England ledningen.

Segerkänslan varade inte så länge innan en annan Manchester City-spelare sköt in 1-1 bakom en tredje Manchester City-spelare. Nasris avslut var snyggt och Joe Hart hade svårt, även om man kan undra över Gerrards försvarsarbete. Okej för att lagen skapade en del lägen och att Hart gjorde ett par viktiga parader men kombinationen av värme och första matchen gjorde att det blev en aning avslaget.

Kanske njöt Lasse Lagerbäck av de engelska linjerna i försvarsarbetet? Men i perioder var det rätt avslaget och jag fattar den fransman på läktaren som somnade in. På slutet var bägge lagen mer rädda att förlora sin poäng än vad de vågade riskera för att ta hem tre stycken och ta ett grepp om gruppen.

Annons

Inte bra för Sverige att både England och Frankrike är med i matchen, för en avgörande fajt mot Laurent Blancs mannar i den sista matchen är inget att se fram emot. Fast först gäller ju Ukraina innan vi kan titta framåt.

***

Vilken sjuk värme det är. Kan det vara inlandsklimatet? Tänk att vi frös som hundar på träningen när Sverige anlände till Kiev.

***

Sveriges bortaställ är snyggt.

Publicerad 2012-06-11 20:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto