Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lärare Hamrén hade gillat att få läxa upp en del av oss

Lundhs blogg

Fick lite bilder på twitter nu på lördagen från en skön kariktayr ur Falukuriren och Södra Dalarnes tidning. Skrattade rejält när jag såg hur JAX-aktuellt såg på läget och det är väl inget att diskutera huruvida Erik Hamrén hade njutit av det läget eller inte.

Rätt nöjd med hur tecknaren framställer mig…någon som fixar ett original till en tavla? Sedan måste man ju bara garva åt humorn, ungefär som när Nöjesguidens fotbollsblogg drev med mig.

Kan bara konstatera att när världens medier och några av de största fotbollsprofilerna de senaste dagarna uppmärksammat Zlatans uppvisning mot England har väldigt lite handlat om den svenska laginsatsen på Friends Arena. Fast visst kan vi nöta in att det är ett lagspel.

***

Min krönika inför Gif-Sundsvall-Halmstads BK läser du HÄR. Träffade Halmstads största profil i dag på stationen, Per “Texas” Johansson, och han var nervös för som han såg det hade Halmstad allt att förlora i och med att man leder med 3-0. Undrar om Sören Åkeby o Co känner likadant?

Annons

***

Bra att SvFF-basen Karl-Erik Nilsson öppnar för diskussioner med fansen och inte utesluter något för att få till en bra stämning på Sveriges nya nationalarena.

Publicerad 2012-11-17 13:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto