Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pontus Wernbloom och Kris Peterson förgyller

Jag tar att Pontus Wernbloom med ett flin kallar mig en pajas då och då eller att han helt snöat in på att jag drar på mig joggingbrallor i hemmet…även om det sista upplever jag som ett rätt hårt hån. Jag äger ju inte ens ett par.

Men Wernbloom är en skön profil som inte lägger all kraft vid att det han säger ska passa alla. Han bjuder på sig själv, oavsett om det är tv-serier, vad frun vill se eller inställningen till nya språk.

Vi ringde upp Pontus Wernbloom i SUPERLIVE i onsdags kväll och det var kul hela vägen:

Dessutom nådde vi Liverpools unga och svenska talang Kris Peterson som kallas för “Cristiano Ronaldo” för sitt offensiva register och han berättade om hur John Guidetti och pappa Mike Guidetti lärt honom fokusera på vad som är viktigt, och det är inte att bli plåtad på en nattklubb.

Lyssna på intervjun och inse att om han går hela vägen så får svensk fotboll ännu en skön profil att ta del av:

***

Har skrivit en debattartikel på SVT Debatt om att förbundet borde skaffa sig en tydlig policy vad som gäller spelare som begår brott och vilka som ska få spela i landslaget. Förstår faktiskt inte att SvFF redan har en sådan.

***

Europa Leagues slutstrid i kväll och vi visar HIF och AIK även om lagen inte är med i kampen, men har givetvis koll på allt som sker. Från 18:30 i TV4-Sport till 23:30.

***

Europaguiden har kommit till Milano där Jesper Hussfelt och Thomas Nordahl är ciceroner:

Publicerad 2012-12-06 kl 14:36

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons