Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Zlatans största jaktbyte: en journalist

Till och med min son skrattade enormt när Zlatan Ibrahimovic dräpte (!) till på min fråga om vilket som var det största jaktbyte som han fällt. En journalist, var svaret. Efter att kameran hade slocknat var Zlatan tvungen att poängtera: “Jag skämtade, jag skämtade” innan han fortsatte: “Men snart blir det en fransk”.

ANNONS

Den ni hör skratta mest i bakgrunden efter Zlatans skämt om att en journalist är det största han fällt är Mika Lepistö som tar hand om arbetet med varumärket Zlatan och har haft hand om det sedan 2010. Efter han tog över det har Zlatan gjort comeback i landslaget, agerat öppnare och mer som en ledare och givit ut en bok…men om det hänger ihop är en annan sak.

Fick tio minuter på ett Nike-event i Paris med Zlatan i veckan (före Beckham-övergången) och försökte pumpa med frågor så gott det gick sett till att det var en hård brittiska som styrde och ställde i kaoset bakom min rygg där journalister från hela Europa krigade om att få x minuter med honom, och en man var där bara för att styra tidtagningen.

Ja, det är verkligheten sedan en rätt lång tillbaka. Det enda sätt man får intervjuer med Zlatan är att man antingen har ett pris att dela ut (Guldbollen, etta på Expressens hundralista som Mats Olsson skulle gjort före jul) eller att en bok eller ett par skor ska säljas eller när han spelar i landslaget då han ger en intervju till sändande tv-bolag.

ANNONS

Ibland kan han även ge någon intervju till Viasat i samband med Champions League, men det sker inte alltid. Så det är att vi sportjournalister är rädda för Zlatan för att inte få intervjuer är inte direkt sant. För han ger oerhört få intervjuer där man får sitta ner med honom och snacka i lugn och ro, så vi har inget att vara rädda för.

Publicerad 2013-02-01 kl 08:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto