Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rydströms teorier om Elm i landslaget

Lundhs blogg

Sista SUPERLIVE på turné höll vi i på Harrys som ligger i en barackliknande byggnad i Borgholm. Kalmars Henrik Rydström var gäst och sett till hans blogg på DN.se så gillade lagkaptenen att sitta på en pall och surra om Champions League, allsvenskan, Nenad vs Nanne, ICA som Uefa , kapitalism vs marxism och varför Rasmus Elm inte tar det där klivet landslaget.

Rydström ifrågasatte lagkapten Zlatan Ibrahimovic gester och utskällningar och undrade om det verkligen byggde medspelarna, och sedan ansåg KFF-legendaren att förbundskapten Erik Hamrén inte utnyttjar Elm på ett optimalt sätt. Ja, det fanns mycket att snacka om och det är bara att kolla igenom.

Utläggningen om Zlatan är cirka 1 timme och 17 minuter in i klippet. Handlar även om jargonger och tugg lagkamrater emellan och vad grupperingar betyder. När det gäller Elm är det 1 timme 25 minuter in i klippet och där Rydström talar om harmonin inte är där i landslaget och att han inte känner tryggheten.

Annons

Dessutom var det en hel del hugg och slag oss emellan och där det är en åldesgräns på 18 år för en del av snacket. Däremot förnekar jag anklagelserna från Rydström och Ekwall om att det var något konstigt i kaffet eller i min Ramlösa. Var helt enkelt bara taggad inför ett SUPERLIVE i Borgholm.

***

Fattar inte att Alejandro Bedoya bjuder IFK Göteborg på det efter en förlust i cupkvartsfinalen. Fotboll handlar om att vinna.

***

Inget SUPERLIVE Europa League i kväll. Istället blir det matcher och alla fyra kvartsfinaler går att se – ALLA FAKTA finns här.

Publicerad 2013-04-04 18:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto