Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

På banan igen

På söndag 23:10 är Fotbollskanalen Europa tillbaka i TV4 och det är bara ett av flera tecken att det är höst igen. Semestern är lagd i malpåse och är inte tillbaka förrän efter VM i Brasilien nästa sommar.

Dessutom piskar jag i gång bloggen igen ihop med krönikerande och reporterjobb. Framför allt blir det VM-kval i Dublin och Astana i början av september men det är även ett spännande allsvenskt rejs och en massa annan fotboll i höst.

En massa att se fram emot och det är bara att hoppas att Elfsborg klarar av Nordsjälland i returen nästa torsdag så att det blir ett svenskt lag i gruppspelet i årets Europa League, vilket vi i så fall sänder i TV4-Sport.

Fotbollskanalen.se är det inom kort nya tider. Tobias Rosvall börjar 2 september och ska bli redaktionsansvarig på sajten och för egen del innebär det att jag kan lägga mer tid på journalistiken i form av krönikor, nyhetsjobb och TV-jobb. Vilket jag längtar efter.

Publicerad 2013-08-23 kl 13:56

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons