Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Passningen till Italien har inget med England att göra

Lundhs blogg

Reagerade i bloggen i lördags på att man i italienska medier gnällde över fransmännens fula tricks som såg till att Italien fick en svårare lottning och som Frankrike borde haft. Där är jag helt på Italiens sida, och även andra som klagar. Fransmännen borde ha varit sämst seedade men använde sina kontakter och Fifa ändrade upplägg.

Vad jag menade med inlägget om det italienska gnället var att italienarna om några borde kunna se furbo på håll, och antingen försöka stoppa det i förväg och sedan hålla god min. Många blev irriterade och menade att Italien aldrig haft några fördelar.

I min värld har italienska klubbar och Italien kört en hel del genvägar genom åren. Allt från Paolo Rossi till VM 1982 till Juventus dribblande med Trelleborgs FF och det finna naturligtvis mängder för den som vill googla.

För alla Leeds-fans finns finalen i Cupvinnarcupen där den grekiske domaren Christos Michas inte fick döma av Uefa efter matchen mellan Leeds och Milan men man gick inte längre trots många påstötningar.

ANNONS

[youtubeplay id=”Oej6JJReses” size=”large”]

Men alla som tror att mitt inlägg om Italien har med England att göra har inte fattat någonting. Jag tror verkligen inte England kan vinna och genom åren tagit upp deras arrogans och tro på att de kan vinna hela rasket. England har ett VM-guld och det var på ett mål som kanske inte var ett mål, och dessutom på hemmaplan.

Fick även en del reaktioner på twitter om att Premier League suger och bara är bra på grund av utländska spelare. Ja, är det en nyhet att den engelska högstaligan har många utländska äss? Nej, inte direkt. Det här att hålla på ligor är bara för patetiskt. Jag håller inte på någon liga men jag gillar den engelska, och mycket beroende på att jag växte upp med den.

Om ni vill veta hur jag tror det går i VM så hittar ni det HÄR.

ANNONS

 

 

Publicerad 2013-12-08 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto