Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

En förlust lika tung som när Hamrén tappade Mellberg

Lundhs blogg

Katarina Koritz kliver vidare i karriären och lämnar därmed TV4-gruppen och Fotbollskanalen.se. Ett riktigt tungt tapp för oss som blir kvar, det är som när Olof Mellberg meddelade Erik Hamrén att han slutade i landslaget. Katarina har varit vår Mellberg som styrt upp laget och klivit in med en kompromisslös tackling när det behövts.

Våren 2007 började vi jobba ihop med fotbollskanalen.se och det är vemodigt att vi som blir kvar får ta nya tag utan en jätte längst bak i laget. Ingen uppgift var omöjlig för Katarina och framför allt såg hon till att det blev gjort. Omedelbart.

Ingen i laget missade några markeringar. Ingen missförstod när man skulle kliva fram eller falla. Alla fick raka besked, om än meddelat vänligt, och det blev inte sällan precis som det var tänkt. Imponerande arbete och ledarskap.

Visst, det kunde ryka ur öronen när Katarina själv fick styra upp en situation där vi andra slarvat. Samtidigt fanns respekten för laget hela tiden och omsorgen att alla skulle känna sig en del av framgångar, och även vissa motstångar.

ANNONS

Är övertygad om att vi alla känner en enorm respekt för insatserna, jag gör det i varje fall, och vi fattade att vi var värda vad vi fick – oavsett om det var hyllningar eller något annat. För alltid handlade det om att bli bättre.

Katarina Koritz har en enorm del i fotbollskanalens klättring från en liten sajt med 30 000 i veckan och nylanserad i mars 2007 till dagens maskineri med över 300 000 unika besökare på desktopp och närmare 100 000 på olika appar och där visade videoströmmar är en betydande del av TV4-gruppens alla startade strömmar.

Utan henne hade det inte varit möjligt och det är en skrämmande tanke att det inte kommer en räddande glidtackling när det som bäst behövs fram i vår. Vi får kämpa på, och så får vi följa hennes insatser på annat håll där hon garanterat leder ett nytt lag mot framgångar.

ANNONS
Publicerad 2013-12-18 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto