Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Manchester City var rätt vinnarlag - Liverpool lär gräma sig länge

Lundhs blogg

Hockey-VM flyttar på Fotbollskanalen Europa i kväll. Programmet som bland annat presenterar vinnarna av Premier League och skildrar guldkampen i La Liga går i TV12 klockan 23:00. Givetvis kan ni även se det på fotbollskanalen.se samt dess appar.

***

Manchester City vann Premier League – nedan är videoblogg om att det var rätt lag och att Liverpool lär gräma sig länge över att man snubblade.

[youtubeplay id=”ShKNhcRGhxM” size=”large”]

***

Lugi slog IFK Kristianstad borta och är en match från SM-final. Stort för en lundabo i exil. Ska se fjärde matchen i Lund på fredag och ser fram emot det. Mot SM-guldet.

***

Måndag morgon är dags för ny podd. Gäst är Stefan Andreasson, Elfsborgs klubbchef, och han slutade inte prata och jag slutade inte att fråga när vi satt i en tom balsal på Scandic Infracity. Det blev ett nytt, långt avsnitt med en hel del intressanta utläggningar.

Annons

Sedan tidigare har Bo Lundquist, Jonas Eriksson, Pia Sundhage, Håkan Mild och Johan Mjällby gästat min podd och det är bara att KLICKA SIG IN HÄR OCH LYSSNA.

Publicerad 2014-05-11 19:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto