POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Rapport från fronten i ett VM i fotboll

Midsommarafton och den inledde Hasse Backe och jag på gymmet. Vi gav vårt yttersta men bägge kände vi att kroppen inte svarade. En vilodag fick oss ur balans, tydligen. Inte alls bra, nu gäller det att vi inte slappnar av och krigar på med träning. Vi körde en timme, trots det.

Försökte skapa lite midsommarkänsla till frukost med jordgubbar och grädde men om vi är snälla mot Hotel Astoria Palace så kan vi konstatera att grädden på egen hand i det närmast gjort sig själv till smör…då är köttet av bättre klass och vi ska frossa i kväll också, men jag tog en biffajävel redan i natt på den lokala tratterian.

Glad Midsommar!

Glad Midsommar!

Pepparstek i världsklass.

Pepparstek i världsklass.

Ständiga diskussioner inom TV4-teamet om vi ska äta mycket, äta ofta, äta lunch och så vidare. Eftersom jag är drillad i en hård skola – läs: Gordon Gekko – så vill jag gärna hoppa lunchen och bara köra på. Gäller att inte tappa tid, kraft eller tempo. Eld, rörelse och skydd, som det hette en gång i tiden.

Sa jag att jag älskar mitt jobb? Ja, det gör jag verkligen. En sådan förbannad ynnest att få bevaka ett VM oavsett var det går och i Brasilien är det en extra krydda. Då kan man alltid köra lite till, och lite till och ännu lite till. Deppigt nog är vi nästan halvvägs.

Förutom att vi kör en eller två matcher och om dagen i TV4 så är det magasinet Bom Dia Brasil, bloggen, krönikor samt twitter och instagram. Dessutom har jag en dagbok på Youtube där ni kan följa hur livet är på plats och hittills har jag gjort tio avsnitt – ett om dagen är givet.

Dag 10 – Backes karaoketips

[youtubeplay id=”EoxuGLL5EUI” size=”medium”]

Dag 9 – fansens trummor håller oss vid liv

[youtubeplay id=”sccNkS–yHw” size=”medium”]

Dag 8 – en halvtimme vid poolen

[youtubeplay id=”KQJU7MHBPak” size=”medium”]

Dag 7 – vi gör som gud – vilar bara söndagar

[youtubeplay id=”OAzDdPpMLMc” size=”medium”]

Dag 6 – missing people kör skallgång i jakt på fiber på frukostbordet

[youtubeplay id=”aMbUIUKargE” size=”medium”]

Dag 5 – utan byxor i Rio och studiokomplexet

[youtubeplay id=”ez1FwfINd9A” size=”medium”]

Dag 4 – vad kan man ha på sig utan att bli steglad OCH landsförvisad

[youtubeplay id=”tdyOO4EzFgg” size=”medium”]

Dag 3 – tittarnas reaktioner och den vilda jakten på nät

[youtubeplay id=”cohFVCurumo” size=”medium”]

Dag 2 – exklusiv och unik inblick i sviten som är mitt hem

[youtubeplay id=”C-fryltLlr0″ size=”medium”]

Dag 1 – vår borg som Robert Perlskog klassar som lyxhotell

[youtubeplay id=”il3HRrNBilg” size=”medium”]

 

 

 

Publicerad 2014-06-20 kl 16:28

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå