POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Rutinerna sitter på den 14:e dagen i Rio

Dagens Bom Dia Brasil där jag gör en Diego Maradona och Hasse Backe trycker ner mig i frysboxen:

***

Podden med Erik Edman är ute. Lyssna här på olika ställen: Itunes, Android och Desktop. Den gamle vänsterbacken var alltid en favorit under hans tid i landslaget.

Förutom att Edman chockar med att han lyssnar på gamla pojkbandet Pinks så ger han sin syn på att han är en hetsporre som råkat i en del bråk, att han alltid bjöd till i medierna och hur han såg på Jogi Löw när han hade honom som tränare.

Dessutom förklarar han varför han lämnade Premier League och berättar att han youtubar sitt klassiska mål mot Liverpool:

[youtubeplay id=”pac5Zkk3eGw” size=”medium”]

***

Efter två veckor i Rio de Janeiro så sitter rutinerna. Här är videodagboken som skildrar tillvaron som är lite som Bill Murrays i “Måndag hela veckan” men betydligt roligare:

Dag 12 – Om vi läser tidningarnas betyg på oss eller gör som spelarna och låtsas inte läsa

[youtubeplay id=”-P1_5k5q7SI” size=”medium”]

Dag 13 – Om min Spotify-lista som räddar tillvaron

[youtubeplay id=”JWWs98cl-9I” size=”medium”]

***

Luis Suarez på väg? Inget går att utesluta, för trots allt skrev Liverpool nytt kontrakt med anfallaren i vintras och vem vet vilken klausul han fick in då? Räkna med att det blir nya spekulationer under sommaren.

***

Förstår Louis van Gaals upprördhet kring att Brasilien får spela sena matchen. Helt ologiskt att brassarna som är i grupp A ska spela efter grupp B. Jaja, det är lite Fifa-style. Än mer är det förståeligt att Jürgen Klinsmann och USA är störda över sitt orättvisa reseschema.

Publicerad 2014-06-23 kl 16:28

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå