Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rosenberg håller inte igen - om fotboll

Lundhs blogg

Efter att knappt ha förekommit i tidningar, tv och andra medier under några år är Markus Rosenberg glödhet. Malmö FF:s hemvändare har inte bara gjort succé i allsvenskan, han hjälpte även klubben till Champions League och har blivit en symbol för “iff-iff”. Har alltid gillat “Rosi”, inte minst för att han säger vad han tycker.

Därför var han en given gäst i podden, även om det tog lite tid att få till en intervju. Rosenberg var i princip uppbokad hela förra veckan och veckan dessförinnan flyttade han och familjen in i ett nytt hus i Vellinge och dessutom har han två små barn. Knappast underligt att Erik Hamrén fick ett nej av anfallaren, eller?

Ni hittar podden “Lundh” fotbollskanalen.se, på iTunes,Acast och på Youtube. Där ger han sin syn på konstgräs, MFF-fansens bengaler, stödet till misshandlade Showan, allsvenskans kvalitet, varför han inte lyckades i landslaget, vilken klubb som var tuffast att hantera och relationen med Zlatan Ibrahimovic.

Annons

***

SUPERLIVE med fokus på Europa League är tillbaka på torsdag kväll.

***

Jimmy Durmaz målskytt. Alltid viktigt att få en stark start när man skiftar klubb.

***

I valtider fick Fotbollskanalen Europa kliva över till TV12 och sändes dessutom från hörnflaggan på Friends Arena. Vi tog upp Napolis kris. Diego Costas succé, utbuandet av Iker Casillas och både ett sjukt snyggt mål och ett brutalt överfall.

Publicerad 2014-09-15 14:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto