Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Två killar utan gåstol och starr till vinterturnén

Lundhs blogg

Hallo Lundh!
Jag har två stycken givna till landslagets vinterturné: Rasmus och Viktor Elm. De är ordinarie i det lag som de senaste säsongerna tillhört toppen av allsvenskan och då är de bara 19 och 22 år gamla, men det är väl också det som talar emot: att de spelar i just Kalmar, som ju mest troligt Lagerbäck inte vet var det ligger. Att de dessutom inte har gåstol, stomipåse och svår gråstarr som de andra lovande och purunga fotbollsspelarna i vårt landslag ligger ju bröderna i fatet…
Vänliga Hälsningar
/Fredrik

Visst, bröderna Elm är högaktuella, särskilt Rasmus. Sedan har många KFF-spelare visat att ålder och gåstolar inte hindrar att man kan leverera.

Oj, vad den här frågan engagerar. Har inte fått så många mejl på kort tid sedcan jag skrev något negativt om Bajen senast.
Men – det är bara nordiska spelare som kan tas ut till turnén. Alla ni som mejlar om Farneruds, Larssons och Bergs kan hålla igen.

Annars är det fritt blås till

Annons
Publicerad 2007-12-02 21:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto