Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Satsar Lagerbäck på 4-2-3-1?

Lundhs blogg

Tänkte ge mitt bidrag till startelvan inför EM. Formationen blir 4-2-3-1. Där Zlatan Ibrahimovic kommer ligga som en släpande forward. I Sveriges ordinare 4-4-2 system finns risken att Zlatan och Elmander blir för isolerade och får lite bollar att arbeta med. Att flytta ner Zlatan något i planen bidrar till att han blir mer involverad i spelet och kan fördela bollarna och ta skott utifrån.

Målvakt: Förstavalet är Isaksson helt klart, stabil mot Brasilien och grym en mot en. Shaaban har inte spelat stabilt sedan Hammarby flytten och tabben i Brasilien matchen gör att han hamnar på bänken.
Backlinjen blir följande Stoor, Hansson, Mellberg och Nilsson.
Två defensiva mittfältare i form av Svensson och Källström. Högerytter blir Larsson medans Ljungberg flyttar ut till vänsterkanten.
Sedan Zlatan som släpande forward och Elmander på topp.
/Emil

På ett sätt gillar jag tanken med Zlatan Ibrahimovic som släpande forward. Han är ju grym på att frispela medspelare, men jag är lite tveksam till kombinationen Elmander och Ibrahimovic.

Annons

Tror inte heller att förbundskapten Lagerbäck kommer att ändra på sin variant av 4-4-2.
Vilket är helt okej för min del.

Sista helgen nu för killar som ska spela in sig i EM-truppen, men jag tror att Lagerbäck och Andersson är klara. Frågetecknen är väl den skadade duon Tobias Linderoth och Zlatan Ibrahimovic.

På tisdag smäller det när Lagerbäck läser upp ett gäng namn i direktsändning i TV4 och fotbollskanalen.se. Skicka in era trupper till mig:
Min trupp då? Den kommer på måndag. Då lägger jag in den på fotbollskanalen.se.
Jag kommer med två – en som jag själv tagit ut och en som jag tror Lagerbäck kör.

Publicerad 2008-05-09 21:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto