Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kung Hiddink jäser på vårt hotell

Lundhs blogg

Snabbt skifte till Basel på midsommaraftonens förmiddag och bland det första som möter oss är Rysslands landslag.

I lobbyn är det en härlig mix av desperata ryska medier som jagar citat av Arsjavin o Co, uppumpade golddiggers, holländska fans och kungen själv: Guus Hiddink.

Han trycker i sig ett antal kaffekoppar, jobbar hårt med mobilen och ser ansträngd och direkt förbannad ut när några holländska fans vill bli plåtad med honom.

Kan inte hålla mig utan kliver fram och frågar om han vill ställa upp på en intervju om matchen mot Sverige och om hans syn på att många vill se den svenske tränaren sparkad nu.
Svaret är negativt men oväntat vänligt:

Annons

– Jag har ingen åsikt och skulle jag ställa upp för dig skulle jag få ställa upp för hela lobbyn, och då är jag uppbunden hela eftermiddagen.

Sedan återvänder han till att snacka med sina holländska vänner. Kanske är det hans affärsrådgivare? För både mannen och kvinnan har guld nog att betala en mindre bil på sig: ringar, halsband och annat skrammel.

Fast, det är klart – sett till att Hiddink häromåret fick villkorlig dom på sex månader för att ha undanhållit 14 miljoner kronor från beskatt ning så kanske han slutat med rådgivare?

Publicerad 2008-06-20 14:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto