Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Landslaget trycker sig in på vårt plan

Lundhs blogg

Visade sig att landslaget inte alls flyger direkt till Los Angeles. Det är mellanlandning i Frankfurt, precis som för oss.
Då kan vi följa vilka som fastnar i tax-freezonen.

Ja, ja, detta trots att vi i pressen har bestämt att landslaget inte ska få flyga med oss, och inte få bo på våra hotell.
Landslagsbossen Lasse Richt bara skrattade bort vår invändning.

Snackade med läkaren Magnus Forssblad och han såg fram emot LA även om han kved lite till dollarkursen: 8,40. Annat för ett år sedan, då var det närmare sex spänn.
Fast läkare har väl bra betalt, eller?

Dock är det inte hela landslaget som är här på Arlanda. En del kommer från Göteborg och några som flög från Köpenhamn åkte redan i går kväll för att det inte gick några gryningsflyg.

Annons

Det är snarare 08-lirare som Markus Jonsson och Mikael Dahlberg, som fikade ihop, och ÖSK-målvakten John Alvbåge som är här.
Även Lasse Lagerbäck som hälsade men han har knappast har ett härligt morgonhumör…å andra sidan kan jag inte klandra honom för det.

Gissar att just landslagets trupp, som fyllt upp planet så att Lühr får åka själv, bidrar till att jag sitter på rad 43 och att Soffan fått rad 51 i mitten. Långt från glamour i just den placeringen.

Just nu är jag mest inställd på att lyfta Philadelphia Eagles mot Arizona Cardinals på burken när vi landar.
Super Bowl – here we come!!!

Publicerad 2009-01-18 05:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto