Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Safari, Wendt eller Johansson?

Lundhs blogg

Inledde morgonen på Skansen med att sitta i Nyhetsmorgons utestudio och snacka VM-kval med Bojan Djordjic och Anja Gatu – som för övrigt är kompisar från förr – och det var ganska avspänt och kul.

Framför allt fastnade min familj för Djordjic som de gillade skarpt. Inget snack om att han är underhållande och dessutom kan sin fotboll. Att han stannar i AIK är också lite kul. Allsvenskan behöver profiler.

Snappade upp kvällisarna på vägen hem och de är verkligen fullmatade sådana här matchdagar, och den som säger att sportjournalistiken inte utvecklats och att kvällisarna inte står för kvalitet vet inte vad de snackar om.

Visst, det finns både psykningar och en del annat hårt draget och tufft rubbat nyhetsmaterial men också analyser, åsikter och information i massor.
Mixen är otroligt stark.

Annons

Intressant att notera att Bladet går på sitt Oscar Wendt-spår, att Expressen kör Adam Johansson från start och att jag tror på Behrang Safari.
Vem som får rätt vet vi i eftermiddag?

För egen del ska jag på ett par förmatch-grejer och träffa folk. Alltid kul att mingla runt en dag som denna när många är i stan.
Därefter blir det Råsundarysaren med start 20.00.

Publicerad 2009-06-06 11:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto