Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svarar på en del av U21-mejlen

Lundhs blogg

Hej Olof.
Jag har funderat lite. Kan inte du som har är lite småtjenis med både Lagerbäck och Lennartsson snacka ihop dom om en träningsmatch mellan U21 landslaget och det "riktiga" landslaget. Jag behöver ha på papper att Gubbarna är bättre än Ungdomarna. Elm och Berg ska då förstås vara med U21 laget.
Hör av dig till mig när du har fixat det.
MVH / Tobbe
PS. Det räcker att du skickar mig två biljetter till träningsmatchen som betalning för idén.

Grymt bra idé men jag tror inte Lagerbäck tänder på en sådan idé, särskilt inte om han måste släppa Elm.
Kan inte ens fråga Lennartsson – han vägrar uttala sig om A-landslaget.

Talade med några vänner igår, vi har ett förslag till er; "framtidens landslag" Känns inte det liter mer passande än "nya landslaget"?
Jonas

Vi gillar det nya landslaget och kör på med det. Om det sedan blir framtidens landslag får vi se.

Tjena Olof
Tyvärr har ju U21 landslaget lämnat Båstad men nu har en ny sorts människor kommit hit. Dom som springer omkring i sina badrockar i diverse färgglada färger. Jag vill betona att detta är inget jag stör mej på jag bara undrar hur dessa människor tänker. För det är ju inte så att dom bara har dessa på sig hemma utan dom springer i dessa i affären, på torget ja nästan överallt. Ovanpå allt detta har många färglada foppatofflor oxå som matchar snyggt till deras badrockar. Detta var bara en liten reflektion från ett soligt och mycket skönt Båstad.
Förresten Sverige vinner imorgon mot England trots det råder hoppförbud på Ullevi med 2-1. Martin Olsson spelar från start
Ha de! anders Båstad

Annons

Jag trodde det var i Torekov som de riktigt tunga lirarna körde badrock, och att de ska vara en sliten badrock.
Foppatoffel borde förbjudas.

Hej!
Ni kanske redan har gjort det, då har jag missat det, men skriv gärna om den serbiska klackens beteende under matchen igår! Jag och några polare satt på östra läktaren precis innan ”kurvan” med bra sikt och det jag uppmärksammade var bland annat en kylklamp(!), flertalet flaskor, toarullar, vad som såg ut att vara en tändare, bengal samt en supporter inne på planen.
I det sistnämnda ska väl iofs ”personalen” på plats ha en känga för, det var längesen i allsvenskan som man kunde gå så obesvärad in och ut från en stadion!!!
Måste klaga på en sak till, INGEN ÖL på arenan för att ”det är ju U-21 EM” va fan, 18 är väl myndighetsgränsen??
Annars fantastiskt spel av Sverige och ett gott jobb från er.
Jobba på, tack ska du ha!
Med vänliga hälsningar
Philip T

Annons

Ingen kan väl ha missat den serbiska klacken och mer öl är väl knappast vad den hade mått bra av, eller hur? Oavsett ålder.
Annars har ju säkerheten inte varit någon höjdare under EM, allt från streakers till bengaler, raketer och tyskar och engelsmän på samma läktare.

Bergs målgest
Han har en tatuering på höger armen. "You only breath to know that you are alive" efter en låt..
Mvh christoffer

Jaha. Och? Jag fattar inte.

Tjena Olof.
Du nämner att Roger Gustafsson och IFK har satsat på talanger. Det stämmer ju att klubben har satsat på unga spelar och givit dom chansen i Allsvenskan vilket i sin tur har gett dom chansen i U-21 landslaget. Men den enda av de spelare som spelar eller har ett förflutet i IFK som har gått från Änglagården (där Roger Gustafsson jobbar) hela vägen till A-laget är Gustav Svensson. De andra har värvats antingen direkt till a-laget (Bjärsmyr) eller till U-truppen och spenderat inte mer än något år där innan dom har flyttats upp (Söder, Wernbloom, Berg).
En rolig grej är att Harbuzi ville till just IFK när han var pojklagsspelare. Alltså innan han gick till MFF. Det han och hans familj begärde var att hans pappa skulle få ta över ett av pojklagen men klubben sa nej. Kanske något att gå vidare på? Ha de gött

Annons

Blåvitt är skickliga på att både förädla och ge unga spelare chansen. Därför är klubben värd allt beröm den får.
Harbuzi i IFK hade kanske varit kanon?

Publicerad 2009-06-25 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto