Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lagerbäck svor i den danska kyrkan

Lundhs blogg

På dagens presskonferens var det en del danska journalister som satte de nybakta bullarna i halsen. Anledningen var att Lars Lagerbäck fick frågan om han gillade någon dansk spelare – och svarade Poulsen.

Jepp, dansken som i princip kostade sitt landslag en hel del när Sverige mötte Danmark i juni 2007 genom att slå ner Markus Rosenberg.

Och sedan spårade det ju ut fullständigt:

[youtubeplay id=”c7b9r4aMGgs” size=”large”]

Komiskt att en dansk journalist var tvungen att fråga Lagerbäck om vilken Poulsen han menade? Jacob eller Christian? Det finns ju två och den andra är lite mindre känd.

En dansk journalist som på rösten verkade rätt störd var tvungen att fråga Lagerbäck om vad han tyckte om det Poulsen gjorde senast lagen möttes på Parken? Ja, då kunde ju givetvis inte den svenska förbundskaptenen annat än hålla med om att han blivit arg om en av hans spelare gjort så.

Annons

Lagerbäck var noga med att poängtera att han inte känner Christian Poulsen, men att han verkar ha mognat och att han är oerhört betydelsefull för det danska landslaget.

Det var garanterat ingen ny psykning från Lagerbäck, men det var något som verkade provocera de danska journalisterna i varje fall.

Publicerad 2009-10-08 18:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto