Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Landslagets sköna tillvaro i solen

Lundhs blogg

Efter ett drygt dygn i solen i Masqat – som är TT-språkets rekommenderade form för Omans huvustad – så är det inte utan jag undrar: hur fan kan vi leva i snö, minusgrader och vinter år efter år? Livet flyter lite lättare när man kan börja dagen med att käka frukost utomhus och få känna av både sol och värme. Även om vi bara bor på ett dyrt motell jämfört med landslagets Shangri-La-resort vid kusten så är det skönt att kunna glida i väg till träningen i bara skjortan och inte behöva fundera på allt man ska ha på sig.

*****

Emir Bajrami är inte bara het i Sverige utan även i Oman:

Personalen på Shangri-La vill bli plåtade med Emir Bajrami.

*****

Missa inte Fotbollskanalen Europa i TV4 i kväll. Vi sänder från Oman där vi bevakar landslaget och givetvis har koll på de europeiska ligorna. Även här går det att se en del matcher, om än via dator. Pontus Kåmark var uppe i natt och såg Barcelonas överkörning.

*****

Svensken kungen träffade Omans styrande sultan Qabus ibn Said för att snacka om vad scouterna kan göra för miljön. Uppgifter gör gällande att kungen även informellt tog upp frågan om Patrick Ekwalls blogg på fotbollskanalen.se som alltså är spärrad för läsning i landet längst ut på den arabiska halvön. Alla som vill läsa Ekwall möts av:

Annons
Notice…

The blocking of this site was not a unilateral decision taken by OMANTEL.

An overwhelming number of requests from the subscribers made us

rethink our strategy and conform to the popular demand to

block pornographic and certain hacking sites that encourage hacking such as this one.

OMANTEL is not unique in this industry to take such an action.

Many ISPs in several different countries are taking steps to block such sites.

*****

Skämtade lite med Sebastian Eriksson om att snacket på pressläktaren var att han sänkte Anders Svensson. “Det hade jag inte vågat”, sa IFK-mittfältaren. Sett till hur förbannad Svensson var efter smällen så var det kanske tur för Eriksson att det var Micke Almebäck, som spelade i samma lag som Svensson, och sprang in i landslagets lagkapten.

*****

Annons

Landslagets nya öppenhet gör att jag hela tiden tror att jag är med i “Blåsningen” i TV3 och jag väntar bara på Renée Nyberg.

*****

Exeter-Leeds 2-0. Precis när man trodde att man var ur det, då drog dem ner en igen. Hur är det möjligt?

*****

Olsson smsar och undrar om vi sett många araber. Svaret är ja.

*****
Fast landslaget drog gränsen vid att tvinga upp Erik Hamrén på en kamel. Tur det, för annars hade de fått dra upp dessa:
Kamelerna på Shangri-La
Publicerad 2010-01-17 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto