Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nigerianerna kan ösa - utan vuvuzelor

Lundhs blogg

De nigerianska fansen öser på bra i Durban inför mötet med Sydkorea. Inga vuvuzelor utan ett riktigt band leder Lars Lagerbäcks styrkor på läktaren. De kommer att höras – här är ett smakprov:

[youtubeplay id=”1G895rR1xjI” size=”large”]

Värre för sydafrikanerna som är ute ur VM trots segern mot Frankrike. Första arrangörsland som inte går vidare, och det är inte oväntat. Ändå får man säga att Bafana Bafana föll med flaggan i topp, annat med grodätarna. Klart med den första åttondelsfinalen: Argentina-Mexiko. Uruguay får antingen Sydkorea, Nigeria eller Grekland.

*****

Niklas “Darling” Jarelind har landat. VM kan börja. På riktigt.

*****

England i helrött mot Slovenien. Gillar jag.

*****

AIK plockar in en 61-årig arbetslös skotte som senast jobbade som tränare i Japan. Känns ju sådär fräscht, och jag är givetvis färgad efter att ha jobbat med Andreas Alm, men jag fattar inte att han åker längre och längre ner i ranking i AIK, och nu är sportchefen “förste assisterande tränare”. Fast för svensk fotbolls skull hoppas jag att Alex Miller är mannen som tar klubben mot framgångar.

Annons

Senast  man tog en skotte från Japan gick det ju, Stuart Baxter var en succé, hoppas bara att det inte är en ny Richard Money som hade en del meriter som lyftes upp men han hade svårt att få till det.

Publicerad 2010-06-22 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto