Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En horunge och en giraff?

Lundhs blogg

Vi snackade FC Barcelona och Andrés Iniestas filming mot Sevilla i Fotbollskanalen Europa. Där sa jag vad jag sagt ett längre tag nu, att Barcelona klarar sig undan en hel del.

Jag tror att en spelare som Cristiano Ronaldo hade fått betydligt mer skit, exempelvis. Kolla snacket och se om ni håller med:

Fotbollskanalen%20Europa:%20Del%201

Fotbollskanalen%20Europa:%20Del%202

Att alla inte är överens om det visar väl detta mejl:

Fc barcelona = världens bästa lag och till o med HISTORIENS.
Messi – världens bästa spelare, legendernas pappa själv.
Guardiola världens bästa tränare som knockar mou gång på gång..Är du också avundsjuk och måste prata så mkt om iniesta o straffen?
horungen kanoute ska inte göra sånt även om domaren dömt felaktigt straff.
Du e ocskå en horunge, fulaa äckliga giraff. FÄrsking!
Du är en av dom avundsjuka horungarna som är besatt FUTBOL CLUB BARCELONA.
Annons
BARCA ÅNGAR PÅ!  MER ÄR EN KLUBB<333333333333333
Den som skickat mejlet skriver inte under med sitt namn och utan kallar sig The ghost gggr och har adressen warrior_194@hotmail.com.
Alltid förvånad över att det inte går att ha en åsikt som andra inte delar och att man därför både blir giraff och horunge. Ja, ja, livet går vidare oavsett.

***

Krönikan med min allsvenska drömklubb finns HÄR.

Mitt allsvenska tips såg ut så här:

1. Elfsborg
2. Malmö FF
3. Helsingborg
4. Örebro SK 
5. IFK Göteborg 
6. Djurgården 
7. Häcken 
8. Trelleborg 
9. Kalmar FF 
10. AIK 
11. Mjällby 
12. Syrianska 
13. Halmstad 

14. Gais 

15. Gefle 
16. IFK Norrköping

Ja, det är bara att konstatera att det inte är godkänt.

***

Tur att Pär Hansson inte skulle upp i rätten i dag. Såg ut att vara en härlig fest i Helsingborg.Undrar vad Daniel Andersson tänker på sett till att han lämnade Ängelholm och fick vara en del av detta.

Annons

Hoppas att inte Jesper Jansson stannade för länge på festen, för han har mycket arbete att göra. Inte minst handlar det om att stärka upp dagens trupp, och det ganska rejält.

Sedan har vi alla uppgifter om en dålig relation mellan honom och Paul Myllenberg på ena sidan och tränarna Conny Karlsson och Reine Almqvist på andra sidan. Ingen optimal start på det viktiga 2012.

***

Elfsborg är ute och rekar tänkbara tränare. Magnus Haglund får svårt att överleva till 2012. Problemet för Stefan Andreasson att antalet alternativ inte är så många.

***

Jag finner det ofattbart att en del personer faktiskt spelat på 1-6 på Old Trafford. För egen del hade jag aldrig kunnat drömma om att Sir Alex Ferguson skulle behöva lämna hemmarenan som en knäckt man.

För tidigt att tala om ett tronskifte än, säsongen är lång och United har tidigare haft en sanslös förmåga att komma igen. Hur många gånger har man inte läst att Sir Alex är slut, exempelvis?

Annons

Fast det är klart att Roberto Mancini basar över ett mäktigt lag och om de fortsätter på det här sättet blir det en första Premier League-titel till våren. Kanske välkommet, hittills bara fyra som vunnit den.

***

Jag vet att Pontus Jansson stod i MFF-klacken som ung och att han brinner för dem, men det är ändå spelare som måste visa vad de tycker om en del fans agerande.

Som i Örebro där han bytte tröja med en gruppering där någon anses ha varit del av bengaltändande och bangers. Kanske skulle han ha struntat i bytet denna gång? Jag säger inte att det är lätt.

Publicerad 2011-10-24 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto