Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är Zlatan verkligen given i EM-truppen?

Lundhs blogg

Ja, skyll på Erik Hamrén som i dag i Qatar avslöjade att 23 platser var öppna i EM-truppen. En bomb vi fördjupade oss i Fotbollskanalen On Tour.

Fotbollskanalen%20Europa%20on%20tour:%20Hamr%C3%A9ns%20bomb%20-%20Zlatan%20inte%20given?

***

Såg derbyt i Milano och Zlatan var väl inte till sin fördel och skapade egentligen inget men Milan var oväntat svagt framför Inters försvarsmur. Var fanns kreativiteten? Diego Milito och Javier Zanetti låg bakom Inters segermål och det är spelare att beundra.

Men ibland kan en fotbollsmatch vara rätt död och trist att följa. Det hände helt enkelt för lite, och även om det som supporter räcker med att vinna (och det behövde Inter) så var det allt annat än en sprakande match. Rätt trist, helt enkelt.

***

Att Erik Hamrén plussade för AIK:s högerback Martin Lorentzon är ännu en signal om att Kalmars Mathias Johansson inte gjorde ett smart drag när han nobbade U21 för en semesterresa.

Annons

***

Apropå Astrit Ajdarevic och att han inte tycker att Aftonbladet återgett honom hundraprocentigt så lutar jag mig mot Lars-Åke Lagrell som aldrig blivit felciterad.

***

En chock att det går att röka på krogarna i Qatar. Och det var inte bara tobak, vi snackar om att det var läge för haschtags…

***

Swanselona…vilket gäng.

***

De tog en kopia på passet för att släppa in en på Champions Sportbar i Doha. Skälet? De serverade öl.

***

Vi satt på Champions, alla moders sportbar downtown Doha med skärmar överallt men inte någonstans gick det att följa EM i handboll. Inte hjälpte det när vi bad servitören att plocka in TV4 Sport. Det blev till att följa dramat via twitter och andra direktrapporteringar. Bittert att Sjöstrand klev ur buren och blev straffad när Doder tappade lädret. Fast en pinne är väl ok sett till dramat.

Annons
Publicerad 2012-01-15 22:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto