Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här finns plats för Hamréns bomber i truppen

Lundhs blogg

Vid 14-tiden i dag på Friends Arena ska Erik Hamrén presentera manskapet som ska starta om med sikte på EM-kvalet i höst. När jag scannar marknaden för spelare att testa så blir det tyvärr rätt tomt. Tanken var att här nedan skulle de spännande namnen för förbundskaptenen finnas:

 

 

 

Nej, det bidde inte så mycket. Inga allsvenska spelare kan vara med. Ute i Europa är det ont om svenska framgångar och blivande fanbärare. Tyvärr. Muamer Tankovic har spelat exakt noll minuter A-lagsfotboll efter landslagsdebuten i Ankara 5 mars. Marcus Berg är given och givetvis är det underbart att han kommit i gång igen.

Visst finns namn: Mathias Johansson, John Guidetti, Erdin Demir, Rasmus Jönsson, Oscar Hiljemark, Jiloan Hamad och Branimir Hrgota. Alla kan de vara med men det är ingen som klivit fram riktigt så där våldsamt.

För annars är det mest motgångar för de svenska landslagsspelarna. Fem ur Hamréns startelva från i höstas åkte exempelvis ur deras respektive högstaligor: Johan Elmander, Mikael Antonsson, Per Nilsson, Alexander Kacaniklic och Martin Olsson. En del andra har svag form.

Annons

Ja, det är inte lätt att heta Erik Hamrén även om det starkaste landslagsljuset, som kommer från Paris, syns ändå upp till Stockholm/Solna. Så det var knappast underligt att förbundskaptenen ringde Zlatan och frågade om han körde vidare innan han kritade på förlängningen med förbundet.

Publicerad 2014-05-13 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto