Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lär känna Hamréns nya landslagslirare i Abu Dhabi

Lundhs blogg

Efter en dryg vecka i Abu Dhabi har det blivit en del material, inte minst ett dagligt Ekwall vs Lundh med en del av spelarna som är på plats med Hamréns landslag.

Nedan kan du se de sju avsnitten med en del av de framtida landslagslirarna och där de talar om klubblag, egna målsättningar och livet med landslaget:

Blåvitts ytterback Emil Salomonsson har en stark säsong bakom sig i klubblaget och drömmer om att få chansen i det riktiga landslaget. SE AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Förre Halmstad-målvakten Karl-Johan Johnsson gör stor succé i danska Randers och blev precis utsedd till ligans bästa målvakt av spelarna själv. SE AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Malmös högerback Anton Tinnerholm har satt ett tydligt mål med 2016: en plats i EM-truppen. Han är självkritisk mot sina insatser i Blågult men är fast inställd på att ge Mikael Lustig konkurrens. SE AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Annons

Gustav Engvall har varit ryktenas man i vinter. Ska Blåvitt-anfallaren lämna för Premier League och Stoke? Det och mycket annat svarar han på i programmet och ger även sin bild av varför han tryckte till Henrik Rydström via twitter. SE AVSNITTET VIA LÄNKEN.

IFK Norrköpings skyttekung Emir Kujovic satsar på EM och tror på ett klubbyte redan i januari för att öka chanserna att nå mästerskapet. Helst vill han spela i TysklandSE AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Elfsborgs Viktor Claesson berättar om samtalen med Håkan Ericson efter U21-petningen, om att han blev lite väl haussad när han kom med på en vinterturné 2012 som superettan-spelare och att han är redo för ett kliv ut i Europa. SE HELA AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Djurgårdens Kerim Mrabti blev oturligt korsbandsskadad i matchen mot Estland men innan dess var han med i Ekwall vs Lundh och berättade om drivkraften som tagit honom från Enköping till Årets nykomling i Allsvenskan. SE HELA AVSNITTET VIA LÄNKEN.

Annons

 

Dessutom har det blivit en hel del Fotbollskanalen On Tour med olika gäster:

SvFF:s Håkan Sjöstrand gick hårt åt SOK apropå bråket om kläderna till det svenska OS-landslaget.

Elfsborgs Magnus Haglund talade om att släppa spelare till OS, att han är säker på Rasmus Elm i EM-truppen och att konferera med landslagsledningen.

Blåvitt-tränaren Jörgen Lennartsson svarade på frågor om Blåvitts ekonomi, om han vill efterträda Erik Hamrén samt om det är klokt av Engvall att gå till Stoke.

MFF:s assisterande Olof Persson var säker på att få ny tränare inom kort och pratade om revanschsuget i MFF, att klubben helt inte släppt spelare till Abu Dhabi.

 

Vill du verkligen ha allt material? Gå in på den HÄR LÄNKEN och tryck på knappen för nyheter så får du alla intervjuer och allt som gjorts både rörligt och skriftligt från landslagets vinterturné i Abu Dhabi.

Annons
Publicerad 2016-01-10 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto