Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En match som inte visas är också en match…

Den vita snön blir grå och sen svart.

Det blir aldrig riktigt ljust. Det är på sin höjd grått. Sedan skymmer det igen.

Ändå går vi mot ljusare tider.

Får vara glad att vi slapp den förbannade himlen med hans snoriga näsor, täckjackor, overaller, mössor, vantar, borttappade väntar, borttappade mössor, slask, iskyla, stenhårt, skoningslöst mörker, förkylningar, vinterkräk och broddar mellan november och mitten av januari.

Man får vara glad över det lilla, över att det ibland går två dagar utan att PSG vill köpa sönder  varenda lag i serie A…

Februari blåser ut genom fönstret som ett släckt ljus och sedan är det mars och nära gräsfläckar, parker, ljusa kvällar och meningslöst häckande på balkongen…

Det finns mycket att vara lycklig över. Att man överlevt. Att Persbrandt tillägnar sin guldbagge alla sina syskon i missbruk. Att se Benatia spela fotboll. Att läsa om Bojan och AIK. Att få skriva del 2 a v Calcio Mania. Att få äran att sända Club Calcio i TV4. Att trots allt varje dag få känna en eller två små virvlar i magen av att bara vara vid liv.

I kväll är det stormatch i Italien. Roma möter Juventus i Italienska cupen och matchen är så viktig för Roma att Garcia bänkade en del nyckelspelare i matchen mot Livorno i lördags.

Olimpico är utsålt. Stämningen kommer vara fantastisk.

Och matchen visas…

Ingenstans i Sverige.

Ett svårt och surt nederlag givetvis.

Vi får snirkla oss en väg längs internets förlovade (förlorade) utmarker och plocka ner matchen från någon obskyr kanal någonstans.

Vi har blivit bortskämda med fantastisk fotboll nästan dygnet runt och med allt detta ställs allt högre krav på att vi ska få se ALLA matcher men ibland blir det så här. Rättigheterna är en djungel och det är inte heller säkert att den kanal som visar ligan från ett land också kan visa matcherna från cupen i samma land.

 

Publicerad 2014-01-21 kl 17:14
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons