Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Arrivederci

I går kom beskedet att den här bloggen släcks ner. Jag beklagar beslutet men det är som det är. Jag har inga anklagelser mot någon alls utan ämnar gå vidare med min passion för Italien och den italienska fotbollen på andra sätt.

Det som en gång tände min gnista för att offentligt skriva om den italienska fotbollen var en fruktansvärt vinklad VM-krönika om Italiens VM-guld 2006. Januari 2007 började jag skriva på Svenska Fans och tre år senare gick jag över till Expressen.

2009 vann jag Guldskölden som Årets blogg och Årets krönikör. Jag vann också, som Expressenskribent (!) Aftonbladets stora Bloggpris.

ANNONS

Jag älskar att skriva och jag älskar Italien. Jag är självlärd och har alltid satt en ära i att inte tillhöra ett journalistiskt skrå.

Här har jag skrivit sedan hösten 2013.

Jag vill verkligen från hjärtat tacka alla som hört av sig med uppmuntran, beröm och kritik under den här tiden.

För en tid sedan lade jag ner Twitter (kontot sköts av en annan person nu) och jag har senaste tiden medvetet trappat ner på detta att ständigt synas. Jag har börjat renodla mitt liv helt enkelt. Samlat ihop mig, vårdat mitt hjärta och min själ.

Jag mejlade med Mauro Scocco om detta och han var inne på samma linje, att träda ut ur sammanhang för att få bättre överblick över sitt liv. Det är ju det som händer när jag reser till Italien. Jag upptäcker att jag mår bra av att inte röra mig på tusen arenor. Men det livet går ju faktiskt att leva även här i Sverige.

ANNONS

Livet är för heligt för att ideligen och skoningslöst belysas ur alla vrår och vinklar.

Ett farväl är alltid också en ny väg någon annanstans.

Publicerad 2014-05-13 kl 11:42

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto